El Restaurant Ca la Maria de Llagostera ha revalidat el distintiu Km0-Slow Food que l’acredita, un any més,  com a restaurant on es prioritza, a la seva carta, la pagesia propera i ecològica, amb la utilització d’aliments de temporada, evitant l’ús de transgènics, recuperant productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinant amb peix capturat de forma sostenible. <p>L’acte de lliurament de distintius a tingut lloc aquest dilluns a l’Ametlla de Mar. El cuiner de Ca la Maria, Martí Rosàs, s’ha mostrat molt satisfet de seguir formant part d’aquest moviment que actualment compte amb 51 restaurants i 8 de menjadors escolars.

Més info a aquí

Consulta l'Agenda d'activitats a Llagostera.

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Els nostres plats

Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
 Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
Croquetes de bolets
Croquetes de bolets 
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega 
Llenties amb sepiones.
Llenties amb sepiones 
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes 
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata 
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba 
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel 

Newsletter