La filosofia de l’Slow Food és una manera de cuinar prioritzant en tot moment els productes de pagesia propera i ecològica. És a dir, la majoria de productes que emprem, són de proximitat i de temporada. Aquesta cultura gastronòmica va néixer a finals dels anys 80 amb la voluntat de fomentar l’ús dels aliments de temporada. .

Evitem l’ús de transgènics, recuperem productes de l’Arca del Gust i dels Baluards d’Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible

Com a bon restaurant K0, cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.


Productors

Som membres de:

AddThis Social Bookmark Button

Els nostres plats

Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
 Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
Croquetes de bolets
Croquetes de bolets 
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega 
Llenties amb sepiones.
Llenties amb sepiones 
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes 
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata 
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba 
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel 

Newsletter