El 20 de maig a les 20. 30 h t'esperem a sopar!

El sopar constarà dels 14 plats, snacks i petits fours. 

Consulta el menú aquí

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maridat amb els vins del celler Jordi Llorens

Passió, constància, repòs, projecte, no són només paraules, són sentiments i emocions que sorgiran de la copa que en  Jordi Llorens ens maridarà en el sopar de la galera. 

 

 


 

 

El 9 de febrer us hem preparat un curs per aprendre a degustar i  cuinar la tòfona negra de la mà dels cuiners Xavier Fabra i Mercè Cabestany, del restaurant Quinta Forca de la xarxa Slow Food Km0.


En Xavier i la Mercè ens ensenyaran i explicaran com cuinar la tòfona per treure'n tota l'excel·lència! Tots els plats els acompanyarem amb un maridatge de vins adients per l'ocasió!

No us perdeu aquesta vetllada plena d'olors i sabors de la tòfona negra de la Conca! 

El preu del curs i sopar amb maridatge de vins serà de: 65 € per persona. Reserves: 972 83 13 34. Us hi epserem!

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vine a gaudir del nostre menú del Bolet del 6 d'octubre al 6 de novembre. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 El 23 de maig us hem preparat una experiència culinària de la mà del cuiner Sergi Ortiz, del restaurant Antic Forn de Cervera de la xarxa Slow Food Km0.

Us esperem a Ca la Maria per gaudir del curs i sopar de cuina oriental de fusió amb la catalana!

En Sergi ens ensenyarà i explicarà els plats que després ens menjarem.

Tots els plats els acompanyarem amb un maridatge de vins adients per l'ocasió!No us perdeu aquesta vetllada plena d'alquímia, cor i ànima!. 

RESERVES:

972 83 13 34

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arxiu de notícies   

III Mercat Km0 a Ca la Maria​ 13 de desembre 2015


 

Vols celebrar el teu dinar o sopar d’empresa de Nadal slowfood, km0? Us hem preparat uns menús nadalencs! O us hem fem un a mida! També podreu trobar àpats per vegetarians i celíacs! No dubteu a preguntar-nos! Consulta els menús des d'aquí  

 


Lliurament de plaques Km0

A finals de febrer ha tingut lloc l’entrega de les plaques Slow Food Km0 2015 als restaurants de Catalunya. En Martí i la Mari estem molt contents de recollir la nostra i compartir-la amb els nostres clients i amics.  A Catalunya hi ha 63 restaurants amb la placa que ens acredita com a restaurants Km0 per cuinar plats on prioritzem la pagesia propera i ecològica, utilitzant aliments de temporada i evitant l’ús de transgènics.   

 

 

AddThis Social Bookmark Button

Els nostres plats

Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
 Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
Croquetes de bolets
Croquetes de bolets 
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega 
Llenties amb sepiones.
Llenties amb sepiones 
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes 
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata 
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba 
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel 

Newsletter