Som en Martí i la Maria.

En Martí s’encarrega dels fogons.

La Maria és la cuinera dolça i encarregada de la sala.

Després de 3 anys treballant en el Bulli de Ferran Adrià, decideixen emprendre el seu propi restaurant: Ca la Maria.

En Martí Rosàs ha treballat a grans restaurants de prestigi abans d’emprendre el seu negoci amb el restaurant Ca la Maria.

Fou estudiant de cuina a l’Acadèmia Bell Art de Barcelona des de 1991 a 1993 i va estar sis anys treballant en restaurants de cuina tradicional de la ciutat com Can Cortada, Pineda i El Túria. Amb en Fermí Puig va aprendre les tècniques al buit al restaurant de l’Hotel Majestic de Barcelona.

L’any 1997 en Martí va treballar junt amb la seva companya, Maria Hernández al restaurant barceloní Lasarte de Martín Berasategui, guardonat amb tres estrelles Michelin. Junts han treballat també al restaurant Mas Pau de Figueres, d’una estrella; a la pastisseria Totel d’Elda, Alacant, a l’Hacienda Benazuza de Sevilla i al restaurant Talaia, de Barcelona.

En Martí fou responsable de partides i compres del restaurant El Bulli, dirigit per Ferran Adrià des de 1999 a 2001, just abans d’iniciar el seu projecte culinari propi amb la Maria.

La Maria és l’encarregada de les postres del restaurant des que vam obrir les portes l’any 2002.

Fou estudiant de dietètica i nutrició a l’acadèmia CIM de Barcelona i treballa al món de la gastronomia des de l’any 1991. Des d’aquest any fins al 1997 va treballar al restaurant Bell Cavalleto de Barcelona i a la pastisseria Murià de Terrassa.

L’any 1997 la Maria va treballar junt amb el seu company, Martí Rosàs al restaurant barceloní Lasarte de Martín Berasategui, guardonat amb tres estrelles Michelin. Junts han treballat també al restaurant Mas Pau de Figueres, d’una estrella; a la pastisseria Totel d’Elda, Alacant, a l’Hacienda Benazuza de Sevilla i al restaurant Talaia, de Barcelona.

La Maria fou responsable de pastisseria del restaurant El Bulli, dirigit per Ferran Adrià des de 1999 a 2001, just abans d’iniciar el seu projecte culinari propi amb en Martí.

AddThis Social Bookmark Button

Els nostres plats

Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
 Tàrtar de bonítol amb caviar vegetal
Croquetes de bolets
Croquetes de bolets 
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega
Mil fulles de carbassó, tofu i tomata amb oli d'alfàbrega 
Llenties amb sepiones.
Llenties amb sepiones 
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes
Peus de porc eco amb escamarlà i espardenyes 
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata
Els brunyols de la Maria farcits de crema amb salsa de xocolata 
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba
Hamburguesa de peix blau amb tàrtar d'algues i cabell d'àngel de ceba 
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel
El nostre snack ja clàssic cornes garapinyades amb mel 

Newsletter